Prikolica Mini Tommy

Mini Tommy prikolica je vozna z izpitom kategorije B, za vožnjo pa potrebujete 3 tablico svojega vozila.

Mini Tommy

Kampirajte v stilu z mini počitniško prikolico Tommy.

Prikolice so vozne z izpitom kategorije B, zato so primerne za vsakogar.

Mini Tommy Basic

7.564 €

Potovalna kamp prikolica z naletno zavoro proizvajalca TOMPLAN, model Mini Tommy – basic version.

Opis

Prikolica ima spredaj spalni del dimenzije 140×200 cm, ki je opremljen z 2 stranskima oknoma s komarniki in roloji, s strešnim oknom s komarnikom in rolojem, poličko in kabinsko lučko.

Zadaj je z zunanje strani dosegljiv velik transportni prostor, primeren za shranjevanje kamp opreme, pripomočkov, tudi osvetljen z 12V lučko.

Celotna dimenzija bivalnega dela prikolice je 250cm x 161 cm, z rudo dolžina 372 cm, višina 182 cm in teža 387 kg, vozna na tretjo tablico, torej ima skupno dovoljeno težo 750kg.

Majhna, hitra, lahka in okretna potovalna prikolica, udobno ležišče in obilo skladiščnega prostora….

Mini Tommy Full

8.690 €

Potovalna kamp prikolica z naletno zavoro proizvajalca TOMPLAN, model Mini Tommy – Full version.

Opis

Prikolica ima spredaj spalni del dimenzije 140×200 cm, ki je opremljen z 2 stranskima oknoma s komarniki in roloji, s strešnim oknom s komarnikom in rolojem, 2x USB polnilnim mestom, bralnima lučkama in avtoradiem.


Zadaj je z zunanje strani dosegljiva kuhinja s prenosnim hladilnikom volumna 20 litrov, delujoč na 12/24V in 220V, kuhalnik na plin in tekočo vodo, 12V lučko, prostor za 3 kg jeklenko, elektro blok.
Celotna dimenzija bivalnega dela prikolice je 250cm x 161 cm, z rudo dolžina 372 cm, višina 182 cm in teža 430 kg, vozna na tretjo tablico, torej ima skupno dovoljeno težo 750kg.


Majhna, hitra, lahka in okretna potovalna prikolica, udobno ležišče in kavica na poti….

Oprema

Polno opremljena Mini Tommy prikolica vključuje:

Notranje udobje

Ergonomična zasnova bivalnega prostora in kakovostno ležišče iz pene, ki odvaja toploto in vlago ter omogoča dobro prezračevanje v celotni prikolici. Poleti hladi in pozimi greje. 

Predstavitev

Prikolice za kampiranje poveča vaše udobje in zasebnost. Z lahkoto lahko potujete z enega mesta na drugo, ter si tako povečate možnosti za obisk vseh priljubljenih točk in razgledov širom po svetu.

S počitniško prikolico v naravo

Predstavljajte si sledeče: Gledate v zvezde, kilometre od najbližjega mesta. Ko se zjutraj zbudite, udobno in toplo vam je, je vse, kar potrebujete na dosegu roke – pospravljeno na svoje mesto in ko končno vstanete, morate le stopiti ven, se sprehoditi do voznikovega sedeža in vstaviti ključe v vžig. To ni šotor – to je majhna prikolica.

Življenje je veliko enostavnejše, če veste, da lahko svoj dom vlečete od doma skoraj povsod, da ne govorimo o ročnem manevriranju s prikolico, če se znajdete v tesnem.

Majhne prikolice imajo več prednosti pred velikimi prikolicami ali avtodomi. V kolikor boste morali kdaj spremeniti načrte med potovanjem, vas bo kombinacija majhne prikolice rešila vsakršne težave npr. pred mestnimi središči ali brezpotji. Majhne prikolice so cenejše za najem. Lahko se prilegajo v standardno garažo z višino vrat 2 metrov. Prikolice “mini” ali “airdrop”, ki imajo ukrivljen profil, ki se običajno zoži proti zadnjemu delu, so priljubljene zaradi svoje lahkotnosti, aerodinamična oblika pa omogoča učinkovito vleko ter majhno porabo goriva.

Ena redkih pomanjkljivosti majhnih prikolic je, da jim pogosto manjka kopalnica, kuhinja pa je seveda zunaj, a je kuhanje na prostem lahko odlična zadeva. Če vas to ne prestraši, je mini prikolica kot nalašč za spanje dveh odraslih oseb. Naše majhne prikolice je enostavno vleči. Vlečna zmogljivost vašega vozila je vsekakor do 750kg največje dovoljene mase, zato to praktično mini prikolico lahko vlečete z vsakim osebnim avtomobilom, lahko tudi z električnim avtomobilom.

Avantura vas kliče

Misel na blaten in deževen konec tedna verjetno marsikomu ni všeč, kaj pa če pomislite na sonce in dih jemajočo pokrajino? Ni pomembno, ali greste sami, v dvoje ali s prijatelji, premik iz dnevne rutine v naravo bo popolnoma spremenil vaš način razmišljanja in komuniciranja. Dejstvo je, da postavljanje prikolice ali kuhanje z minimalnimi pripomočki ljudi le še bolj zbliža.

 

Obstaja razlog za dejstvo, da je kampiranje vse bolj priljubljeno. 85 odstotkov ljudi, ki obožuje bivanje na prostem, meni, da vas lahko kampiranje osreči, prav tako pa se boste počutili zelo fit. Raziskave kažejo, da lahko telovadba v naravi, plavanje ali pohodništvo doprinesejo k boljšemu psihičnemu stanju. Korak od kavča do narave bo sicer velik in morda za koga težak, pridobili pa boste na sreči, izpopolnjenju in sprostitvi. Kampiranje vam nudi tudi možnost popolnega izklopa – v naravi namreč ne boste našli televizije, interneta, včasih tudi telefonskega signala ne! Najbolje pri vsem pa je, da lahko greste kadarkoli kamorkoli in počnete karkoli z najeto prikolico.

Kampirajte v stilu

Torej, vas mika, da bi počitnice preživeli v naravi, nekje ob morju ali pa v čudovitih hribih?

Poiščite kampe, ki se ponašajo z dobrim imenom. S sodobno prikolico gre za razkošno kampiranje, kjer imamo kljub temu, da smo v naravi, občutek, da spimo kot doma. Običajno se spanje v šotoru močno razlikuje od prikolic, ki imajo udobno posteljo in osvetljavo. Poskrbljeno je tudi za ohlajeno pijačo, hrano. Takšen način kampiranja lahko preizkusite tudi v Slovenskih kampih ob morju ali v notranjosti. Vsekakor pa je neprecenljivo kampiranje tudi na mestih, kjer nam dopušča domišljija nočitev in sprostitev.